Get the Flash Player to see this player.

Dobrodošli

Kamp VRBOVICA

Jedinstveni obiteljski auto kamp Vrbovica smješten je uz samo more u mjestu Žrnovska Banja udaljen 6km od grada Korèule koji se nalazi na istoimenom otoku u njegovom istoènom dijelu.

Poznat je po vlastitoj ograðenoj plaži, ugodnom i mirnom ambijentu, te bujnoj vegetaciji.
Za sve korisnike osigurani su hladnjaci, sanitarni èvor kao i mjesta za spravljanje hrane.

Izuzetno dobar položaj u odnosu na ostale turistièke atrakcije èini ga omiljenim ciljem zaljubjenika u camp-turizam.

Domaæin kampa organizira, razne izlete morem sa svojom brodicom i iznajmljuje bicikle.
U sklopu kampa nalazi se restoran gdje možete kušati razne morske specijalitete.

Otok KORÈULA

Otok Korèula, površine 270 km2 razveden je nizom zaljeva i otoèiæa, obrastao bujnim zelenilom crnogorice i makije, ljekovitim biljem i cvijeæem. Otoèani se bave turizmom, ribolovom, brodogradnjom i kamenoklesarstvom te obraðuju vinograde, uzgajaju masline, naranèe, smokve i bademe.
Duž obale otoka Korèule nalaze se mjesta Korèula, Lumbarda, Vela Luka, dok su u unutrašnjosti Žrnovo, Pupnat, Èara, Smokvica i Blato.

Kampiranje u HRVATSKOJ

Hrvatska obiluje prirodnim ljepotama. Koje god mjesto posjetili ili odabrali za svoj odmor, uvijek æete u blizini moæi pronaæi neki nacionalni park, park prirode ili bilo koju drugu prirodnu ljepotu koja æe vas jednostavno zadiviti.

Hrvatska je zemlja koju su kampisti otkrili u samim poèecima kampiranja u Europi. Èak i u vrijeme kad je dolazak na Jadran bio prava avantura, kada je iz Zapadne Europe sa prikolicom trebalo putovati gotovo 24 sata do prvog otoka, kampisti su dolazili u Hrvatsku iz godine u godinu u sve veæem broju. I tako je ostalo sve do danas.

Robinsonska kuæa Rasohatica

Lokacija: Uvala Rasohatica.
Kapacitet: 8+1.

Sobe:
Tri sobe sa duplim krevetom.
Jedna soba sa dva kreveta za jednu osobu.
Jedan pomoæni ležaj.